Integritetspolicy

Syftet med denna policy är att skapa trygghet och ge dig detaljerad information om hur vi hanterar dina personuppgifter när du besöker denna hemsida. I följande text beskriver vi hur uppgifterna hanteras, sparas, raderas samt vilka rättigheter du har.

 

Personuppgift
En personuppgift är en upplysning som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress men även uppgifter om IP-adress och användarbeteende.

Behandling
Behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel; 

  • insamling 

  • analysering 

  • registrering 

  • lagring

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig är den som bestämmer ändamål och medel för behandlingen av personuppgifterna och som ytterst ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Entergate AB är ansvarig för uppgifter som samlas in av företaget på hemsidan.

Personuppgifter

På denna hemsidan kan vi samla in följande uppgifter:

  • Namn

  • E-postadress

  • Telefonnummer

  • Organisation/företag

  • Andra uppgifter som du själv lämnar i form av textmeddelanden eller bilagor på hemsidan

När du använder webbplatsen och dess tjänster kan viss information inhämtas automatiskt. Information om din användning och teknisk data, vilket kan inkludera din URL genom vilket du får åtkomst till webbplatsen och dess tjänster, din IP-adress, din enhets ID, information om nätverks- och datorprestanda, typ av webbläsare, språk och information om identifiering och operativsystem. Informationen är statisk och du som användare förblir anonym utan att möjlighet att identifieras.

Ändamål

Dina personuppgifter behandlas för ändamål som anges nedan.

  • Om du önskar prenumerera på vårt nyhetsbrev måste vi ha tillgång till din e-postadress. Den används endast för detta syfte och bara så länge som du själv önskar.

  • Om du använder vår chatt eller kontaktar oss via något av våra formulär (för support, försäljning, jobbsök m.m.) vill vi att du identifierar dig med namn och e-post/telefon för att kunna bemöta dig på bästa sätt. Vi sparar dessa uppgifter endast så länge det är relevant för vår fortsatta kommunikation med dig.

  • För att vi ska kunna anpassa hemsidan och dess funktioner på bästa sätt för en god användarupplevelse.

Överföring

Vi kommer inte dela, sälja, överlåta eller på annat sätt lämna ut personuppgifter till tredje part.

 

Dina rättigheter
Enligt EU:s dataskyddslagstiftning har du som användare av webbplatsen vissa lagstadgade rättigheter i relation till de personuppgifter vi hanterar om dig. Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter, rätt till rättning och radering och rätt att invända mot behandling, exempelvis direktmarknadsföring. Du har också rätt att klaga till den nationella dataskyddsmyndigheten, Integrationsskyddsmyndigheten.


Cookies
Webbplatsen använder så kallade “cookies”. Cookies är små textfiler som lagras på din hårddisk via din webbläsare. De lagrar särskild information (t.ex. dina förvalda språkinställningar eller sidinställningar) som din webbläsare kan återföra till oss nästa gång du besöker vår webbsida (beroende på cookiens livslängd).
Vi använder två kategorier av cookies: cookies som krävs av tekniska skäl, utan vilka webbplatsens funktionalitet begränsas, och valfria cookies.
Du kan naturligtvis använda vår webbsida utan att några cookies aktiveras överhuvudtaget (innefattande cookies av tekniska skäl). I din webbläsare kan du närsomhelst begränsa eller avaktivera användningen av cookies. Detta kan dock ha en negativ påverkan på funktionalitet och användarvänligheten på vår webbplats.


Google (webbanalys)
Vår webbplats använder Google Analytics från Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”). 
Baserat på ditt medgivande kommer Google analysera din användning av vår webbplats på vårt uppdrag. Informationen som samlas in av Google när du använder vår webbsida (t.ex. den hänvisande URLn, vilka webbsidor du besökt, din typ av webbläsare, dina språkinställningar, ditt operativsystem, din skärmupplösning) kommer bli överförda till en av Googles servrar i USA, där de blir lagrade och analyserade; respektive resultat kommer sedan finnas tillgängliga för oss i anonymiserad form. För ytterligare information om Google Analytics & Google Tag Manager: Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, Google Tag Manager Terms of Service, och Google Privacy Policy.


Kontakt
Om du har några problem, frågor eller förslag, är du välkommen att kontakta oss via gdpr@entergate.se.