top of page

VI ÄR

Glad man med kostym som ler

Vår mission

Entergate grundades 1998, med målet att leverera innovativa verktyg med fokus på användarvänlighet och säkerhet. De senaste 25 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra verktyg så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt. 

Vår filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Våra kundrelationer bygger på att vi är lyhörda, delaktiga och lättillgängliga. I Sverige är vi marknadsledande i offentlig sektor, med globala storkunder som Volvo Cars och Atlas Copco. 

Vår mission är att ta våra kunder till en annan nivå med våra enkla, innovativa verktyg – Get further!

Vår vision

Entergates produkter och tjänster tar våra kunder från en position till en ny och bättre. Med enkla, kraftfulla enkätverktyg som ständigt utvecklas får du jobbet gjort. Med feedback och facit i hand är det enklare att komma vidare, fatta vettiga beslut som ger verklig effekt.

 

En förflyttning, en rörelse, mot dina uppställda mål. Get further! Vi lever som vi lär. Av våra kunder och av varandra, för att nå vår egen vision. En global, marknadsledande IT-pionjär.

Tre personer som ler. Det är två män och en kvinna.

TRANSPARENS

Vi jobbar som ett team med våra kunder. Vi tror på att skapa starka & långsiktiga relationer. 

FLEXIBILITET

Flexibilitet är ett centralt ledord för oss. Vi försöker alltid hitta flexibla lösningar, skräddarsydda för varje behov. Alla våra verktyg är utvecklade tillsammans med våra kunder. Tillsammans kommer vi fram till en flexibel lösning som passar just din organisation.

TILLFÖRLITLIGHET​

Vi på Entergate arbetar hårt för att visa våra kunder att de kan lita på oss när det gäller tillgänglighet, lagring av uppgifter på ett säkert sätt, att vi alltid erbjuder de bästa lösningarna – och håller fast vid det vi lovar. Tillförlitlighet är centralt i vår värdegrund.

GRÄNSLÖSHET

Gränslösheten genomsyrar varje aspekt i företaget, det mesta är möjligt, i kundbemötande och i verktygen. 

Vad vi tror på

Vill du bli en del av Entergate Teamet?

Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

Bild på Entergates team med all personal som står bakom logan
entergates loga

Upptäck dina möjligheter hos Entergate

Entergate befinner sig i ett expansivt skede och växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Vill du veta mer om Entergate?

bottom of page