top of page

VI ÄR

Entergate logo

Om oss 

Entergate AB är ett ledande svenskt tech-företag som grundades 1998 med målsättningen att erbjuda den högsta kvaliteten i branschen.  

Entergate har alltid strävat efter gränslös innovation. Med 25 års erfarenhet av att bryta ny mark inom enkät- och analysområdet & kompetensutveckling. Vi arbetar som ett team tillsammans med våra kunder för att skapa starka och varaktiga relationer. I Sverige är vi marknadsledande i offentlig sektor med över 180 kommuner, 12 regioner och 30 myndigheter med globala storkunder som Volvo Cars och Atlas Copco.  

​På Entergate förstår vi betydelsen av att kombinera användarvänlighet med avancerad funktionalitet.

Våra plattformar är utformade för att vara enkla för nybörjare och kraftfulla för experter samtidigt som vi säkerställer högsta grad av datasäkerhet. Vi är svenskägda, våra plattformar är svenskutvecklade och all datalagring sker i Sverige. Vi är även stolta över att ha kollektivavtal, vilket bekräftar vårt åtagande som en ansvarstagande arbetsgivare.

Vi erbjuder enastående support och teknologi i världsklass, och arbetar nära våra kunder för att driva deras framgång. Entergate är inte bara en leverantör, utan en engagerad partner för din organisation. 

Be first - Be with us

CEO of Entergate Man in office

Be first 
Be with us 

Vår vision

Entergates vision är att vara en globalt ledande IT-pionjär som kontinuerligt omdefinierar gränserna för teknisk innovation. Genom att vara i framkant av teknologisk utveckling och ha en djup förståelse för kundbehov, strävar vi efter att transformera organisationer och föra dem till nya framgångsnivåer. Vårt engagemang för teknisk excellens och kundcentrerad service är kärnan i vår strävan. Vi är dedikerade till att kontinuerligt leda vägen under vårt motto "Be first – Be with us".

Vår mission

Entergates mission är att leverera tekniska lösningar av hög kvalitet som är både innovativa och användarvänliga. Vi är engagerade i att stärka våra kunders kapacitet att fatta välinformerade beslut genom våra produkter och tjänster. Genom att arbeta nära våra kunder, strävar vi efter att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och samarbete, vilket är centralt för att uppnå framgång tillsammans.

thumbnail_image002.png

Entergate har två år i rad tilldelats ett Nordiskt Tillväxtcertifikat​ av UC som endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig till. ​Detta är vi väldigt stolta och glada över.​

Entergate AB har tilldelats Tillgängligh
halmstad_färglogotyp.jpg

Entergate har tilldelats Halmstads kommuns Tillgänglighets- och Bemötandepris, ett erkännande av vårt engagemang för tillgänglighet och kvalitet i allt vi gör.

Thee people in business enviroment

Våra kärnvärden

TRANSPARENS

Vi jobbar som ett team med våra kunder. Vi tror på att skapa starka & långsiktiga relationer. 

FLEXIBILITET

Flexibilitet är ett centralt ledord för oss. Vi försöker alltid hitta flexibla lösningar, skräddarsydda för varje behov. Alla våra verktyg är utvecklade tillsammans med våra kunder. Tillsammans kommer vi fram till en flexibel lösning som passar just din organisation.

TILLFÖRLITLIGHET​

Vi på Entergate arbetar hårt för att visa våra kunder att de kan lita på oss när det gäller tillgänglighet, lagring av uppgifter på ett säkert sätt, att vi alltid erbjuder de bästa lösningarna – och håller fast vid det vi lovar. Tillförlitlighet är centralt i vår värdegrund.

GRÄNSLÖSHET

Gränslösheten genomsyrar varje aspekt i företaget, det mesta är möjligt, i kundbemötande och i verktygen. 

Vill du bli en del av vårt team?

Ett team av snabba, nytänkande personer med färska erfarenheter och nya idéer. Service och support, produktutvecklare, programmerare, säljare, utbildningspersonal och företagsledning arbetar tätt och tillsammans på huvudkontoret i Halmstad. Lagandan är smittsam och drabbar varje ny medlem i teamet.

Group of people standing in front of entergate sign
Entergate logo

Upptäck dina möjligheter hos oss

Entergate befinner sig i ett expansivt skede och växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till företagets fortsatta utveckling.

Vill du veta mer om Entergate?

bottom of page