top of page

Lär känna Moa

Möt vår kollega Moa som jobbar som Key Account Manager på Entergate.

Moa har arbetat hos oss ett par år och har lång erfarenhet.

Hon fick besvara fem snabba frågor:


Berätta om din roll,

hur ser en dag ut?


I min roll som Key Account Manager ser mina dagar väldigt olika ut, men en ständig variabel är kundkontakt. Det kan vara blandat med allt från kundmöten och kunduppföljningar, planering av webbinarie, personalmöten, kundsupport eller till något kundprojekt inom olika områden. Det varierar mycket!
Varför Entergate?

På Entergate lär man sig ständigt något nytt och man kan utvecklas inom flera olika områden. Varje dag ser annorlunda ut, vilket är något som jag värderar högt. Det är en av de främsta anledningarna till varför jag har valt att jobba här på Entergate.


Vad är viktigt för att göra ett bra jobb i din roll?

En viktig del i mitt jobb är att lyssna på kunder och att vara lösningsfokuserad.


Vad är det bästa med Entergate?

Det bästa med Entergate är mina kollegor och mina arbetsuppgifter. Jag känner mig uppskattad av både mina kollegor och av nyckelpersoner hos de kunder jag jobbar med.


Vilken är din favoriträtt?

Omöjligt att säga, jag har för många!

コメント


bottom of page