top of page

Lär känna Mimmi

Möt vår kollega Mimmi som sitter på support och utbildningsavdelningen, samt har rollen som kontorskoordinator och sociala medier koordinator. Här berättar Mimmi mer om sin roll och hur Entergate är som arbetsplats.


“Entergate är ett väldigt öppet, inkluderade och framåtsträvande företag."

Berätta om din roll, hur ser en dag ut?

Mina dagar varierar väldigt mycket, i stora drag hjälper jag våra kunder i vår support, via chatt, mejl och telefon. Håller utbildningar i våra verktyg för våra kunder på plats alternativet digitalt.

Mellan varven sitter jag med våra sociala medier och tar fram designs och innehåll. Sen sköter jag också beställningar till kontoret, ser till att personal och kunder känner sig välkomna och trivs på vårt kontor.


Varför Entergate?

Entergate är ett väldigt öppet, inkluderade och framåtsträvande företag. När jag sökte jobb ville jag hitta ett företag som jobbade med personlig utveckling lika mycket som karriärsutveckling. För mig var det även viktigt att kunna utmanas och ha ett varierande arbete. Detta var precis det Entergate kunde erbjuda.


På Entergate får jag vara delaktig i ett expanderade företag som sätter sin personal i första hand. Här finns möjligheter att påbörja och utveckla sin karriär och ha världens bästa kollegor.


Beskriv Entergate med tre ord:

"Lyhört, framåtsträvande, familjärt!"


Vilken är din favoriträtt?

Min favoriträtt är tacos i alla dess former.

Hade inte haft några större problem med att äta det till lunch varje dag.


Berätta en sak vi inte vet om dig!

Jag har en väldigt stor familj, vi är 10 syskon och jag är yngst!

Vill du bli en del av Entergate-teamet?

Vi letar alltid efter drivna människor som vill växa med oss.Comments


bottom of page