top of page

God jul och gott nytt år önskar vi på Entergate!🎄

Vi på Entergate vill ta detta tillfälle i akt att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år. 2023 har varit ett minnesvärt år för oss, då vi firade vårt 25-årsjubileum, en milstolpe som markerar ett kvarts sekel av innovation och framsteg.


🌟 Detta år har också varit banbrytande för oss på flera sätt. Vi är stolta över att ha varit först i Sverige med att implementera avancerad AI-analys i vår enkät-och analysplattform esMaker.


🌟 Ett annat stolt ögonblick för oss var när vi tilldelades Halmstads kommuns Tillgänglighets- och Bemötandepris, ett erkännande av vårt engagemang för tillgänglighet och kvalitet i allt vi gör.


🌟Vi är också tacksamma för att ha vuxit till att nu över 180 kommuner samt flera ledande företag som våra kunder. Detta visar på det förtroende och den tillit som vi har byggt upp under årens lopp, och vi ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med er.


Ett stort tack till alla våra kunder för ett fantastiskt år! Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att tillsammans skapa nya framgångar under 2024.


God jul och gott nytt år önskar vi på Entergate! 🎄


Julkort med texten "god jul och gott nytt år önskar vi på Entergate" på svart ruta med granar och julgranskulor i bakgrunden.
God Jul & Gott nytt år

bottom of page